0879 825 850
KM Style Shop

Качествено полагане на различни видове интериорни бои

Един от най-важните въпроси, когато избираме интериорни бои е: с какви цветове ще можете да живеете или работите с всеки изминал ден, за дни наред. При определяне на отговора на тази загадка, трябва да имаме предвид стаи, които сме готови да боядисаме или изрисуваме. Например спалнята трябва да бъде релаксираща, така че да можем да постигнем неуловимата нощна почивка възможно най-често.

Общите жилищни пространства, изискват по-живо излъчване, което да подобри общуването и да предразполага към креативност. Въпреки това в чакални и офис помещения, трябва да се отразява успокояваща изтънченост, така че пациентите и клиентите да се чувстват добре дошли, като същевременно се чувстват леко. В същото време, помещенията в дома, офиси и конферентни зали трябва да вдъхновяват идеите, и диалога, необходими за сътрудничество и да отговарят на целите на организацията.

Ние искаме по някакъв начин да се угоди на всички … през цялото време. Има и други цветове цветове освен бежовото, сивото, кремавото и слонова кост. Те няма да нарушат хармонията, да обидят или дразнят, защото може да се направи толкова много с боя: смесване на цветовете, ивици, шаблонни модели и изкуствени покрития, но това са само няколко от тях. Нашите майстори бояджии са професионалисти и са обучени в компонентите на боите за различните цели и стаи, как да се постигне разнообразие в тонуса и сянката, както и да бъде най-екологично за семейството.

Интериорните бои се състоят от разтворител, пигменти, добавки и свързващ материал. Подобно на всички бои, разтворител (масло или вода) разтваря боята в течно състояние, докато тя е готова за употреба. Разтворителите и пигментите са най-лесната част. Най-влиятелните аспекти на интериорните бои са добавките и свързващите вещества, които придават консистенция и завършен вид.
Свързващите вещества са съединения като епоксиди или хлориран каучук, които позволяват на всички части на боята, да останат заедно като едно вещество, за по-дълги периоди от време, на всяка стена или боядисана повърхност. За тези от нас, които търсят “зелена” – “Еко” възможност, професионалното вътрешно боядисване действително ще се съсредоточи повече върху нюанса на боята по време на процеса на подбор. Еко-приятелската боя е интериорна боя, при която много летливи органични съединения – газове могат да бъдат значително намалени, ако не и да изчезнат напълно в течение на времето на времето.

Често използваните бои за вътрешно боядисване се различават единствено от стаята, в която те се използват. Известно е, че за влагата и резките температурни промени в кухнята или в банята трябва да се възползват покрития и свързващи смеси от хлориран каучук или други гладки, лесни за почистване повърхности. Блажните бои са сухи и гладки с гланцово покритие, така че можете да избършете вода или лесно да изтъркате сос, който се е измъкнал от вас по време на готвене. Входните врати, дюшемета и корнизи обикновено се боядисват с гланцирани бои или се покриват със силен гланц за лесно почистване.

Responsive Design and SEO WebForce.bg