0879 825 850
KM Style Shop

Таделакт и Микроцимент

Ние от KM Style предлагаме професионално полагане на таделакт и микроцимент, които са нови иновативни решения заместващи теракота и фаянс. Предлагаме Ви тези качествени услуги и продукти – таделакт и микроцимент на Stucco Italiano на изгодни цени. Таделактът е материал от семейството на варовите мазилки, а микроциментът е материал от семейството на циментовите мазилки, като двата материала са с изключително добри покривни и износоустойчиви качества. Също така те могат да се използват като завършващо покритие за басейни, мокри помещения, кухни и подове. Основната разлика между тях е начина им на производство. Таделактът е изцяло натурален продукт, докато при микроцимента се използват индустриални полимери.

Микроцимент

Микроциментът е иновативно и високотехнологично декоративно покритие за подове и стени. Лесен за употреба и здрав материал, с него се постига изключително качествени дизайнерски решения за интериора. Микроциментът е подходящ за употреба в мокри помещения – бани и кухни както и при довършителни дейности по басейни, тъй като е 100% устойчив на влажност и дори на пряко течаща вода.

Здравината, устойчивостта на влага и артистичния вид не са единствените качества на микроцимента, които заслужават отбелязване! Повърхностите, обработени с този материал са без прекъсване, което означава липса на фуги. А всяка домакиня знае, че това означава по-лесно почистване и поддръжка. Микроциментът е приятен на допир и добър проводник, което го прави идеален материал за подови покрития.

Таделакт

Таделактът е естествена варова мазилка с древна история. Произхожда от Мароко, където в древността е била използвана за хидроизолация на резервоарите с питейна вода. Този вид естествена варова мазилка е стилна алтернатива на традиционните плочки и фаянс, използвани при завършването на бани. Този вид покритие се нанася безпроблемно, без фуги и повърхността е устойчива на мухъл. Гладкото нанасяне позволява постигането на водоустойчивост и в същото време, постигане на качествен декоративен ефект.

Таделактът осигурява не само красив завършек, но тя също така спомага за поддържането на здравословна жизнена среда. Водоустойчивата мазилка може да се почиства само с вода, тъй като тя е покрита с разтвор на сапун, за да се запечата. Гладката повърхност също така осигурява защита от мръсотия и мухъл, правейки помещението лесно за почистване и поддръжка.

Основните предимства на този вид варова мазилка са:

  • Изцяло натурална
  • На варова основа
  • Не позволява развитието на бактерии
Responsive Design and SEO WebForce.bg