0879 825 850
KM Style Shop

Услуги

Венецианските и италианските интериорни мазилки постигат фантастични резултати за вътрешното оформление на помещения с различно предназначение. От личния офис или домашна спалня, до хотелско фоайе или заведение, декоративните мазилки и бои могат да предложат за всеки вкус по нещо. При нас ще намерите подходящо решение за всяко помещение!

  • Полагане на декоративни бои и мазилки и всякакви бояджийски услуги
  • Тониране на място на декоративни бои и мазилки
  • Консултация и оглед на обекта
  • Изработване на мостри по желание на клиента
  • Защита и почистване на обекта
  • Продажба на Интериорни и Екстериорни Бои и Мазилки

От нас ще може и да закупите най-качествените материали за декоративни бои и мазилки. Ние работим със световни лидери на пазара като “Stucco Italiano” и “Brezza Di Colori”. Качествените продукти допринасят за изпълнението на всеки интериорен проект. Изисканият стил и цветовите ефекти, постигнати с тези продукти нямат конкуренция!

Арт Решения от Художник-график Дамян Митков

Изпълнение на нестандартни художествени екстериорни и интериорни проекти. Спецификата на използваната техника съчетана с оригиналността при подбора на висококачествени материали е в основата на всяко наше изпълнение!

Интериорен Дизайн

Когато имате нужда от свежи или нестандартни идеи или Ви е необходима помощ при планирането, ние отново ще ви помогнем. От вас се изисква само да имате желанието за промяна, от нас – останалото. Ние ще ви предложим интериорни идеи и план, които да постигнат желания от вас резултат. Освен това, ние ще осъществим и всяко нестандартно арт решение за вас.

Как да се свържете с нас?

Вие може да се свържете с нас на 0879 825 850. Ние сме готови да отговорим на всичките ви въпроси отностно нашите услуги и цени.

Responsive Design and SEO WebForce.bg