0879 825 850
KM Style Shop

Изработване на интериорна венецианска мазилка

Професионалното изработване е на този тип италиански мазилки е невероятно важен фундамент за получаването по-късно на качествена и ефектна гледкаНавсякъде по света има много примери, за техники на интериорна венецианска мазилка, в тази статия ние ще обсъдим някои съвети за избора на правилната техника на мазилка и как покритието на мазилката може да направи една стая да изглежда по-голяма. Въпреки това, повечето хора не биха забелязали разликата, тъй като общият ефект от тези различни техники на интериорната мазилка просто се добавя към интериорния дизайн на една стая и всичко се крие в умелото използване на тонове и текстури.
Почти винаги ние използваме смес от тези различни техники, но обикновено Коридорите изглеждат далеч по-просторни и приветливи с венецианска мазилкаповечето нови жилища могат да бъдат завършени с гладка мазилка. В края на 70-те и началото на 80-те техниките на интериорните мазилки са били по-артистични използвайки оставянето на необработени кръгове или полукръгове на хоризонтални и вертикални линии, нещо, което в днешно време ни губи безкрайни часове за неговото премахване.
Една от най-добрите инвестиции за подобрения в дома е да се гарантират, гладки и плоски повърхности, които са от рисувана теракота, понякога това е най-баналния стил, който можем да изберем, но е факт, че е един от най-широко използваните в Европа.

Италиански влияния – облицовки и венецианска мазилка

Това, което повечето хора не осъзнават, е, че сега е възможно да донесем малко от Италия у дома с красивите италиански облицовки и венецианска мазилка, които са все по-популярни.
Венецианска мазилкаАз бих препоръчал да изберете една, която добавя малка разлика в стаята, за която е предназначена. Например, може да възнамерявате да замажете на ново вашето мокро помещение, чрез добавяне на мазилка с италианско влияние, която има фини сини наклонени линии смесени с бяло на върха и това ще направи стаята да изглежда по-висока – като имате предвид, че ако градиентът върви хоризонтално, то това ще направи стаята да изглежда по-дълга.
Тези италиански влияния добавят уникален завършек на една стая, но ползите от тях не са само на вид и усещане на повърхността, самата мазилка е една изключително добра пореста повърхност, през която водата просто се изпарява, преди да има шанс да причини щети на повърхността.
През последните десет години тези италиански техники на венецианска мазилка са станали много популярни като се е увеличил и броят на потребителите, които се интересуват от превръщането на дома си в малка Италия.
Чрез използването на тези занаятчийски техники, които са били използвани в продължение на векове ние можем да донесем живот на нашата стара баня, да създадем вдъхновяващи стаи за живот и наистина да започнем да се наслаждаваме на качествата на интериорните мазилки, без дори да разберем, че всичко идва от тях.

Квалифицирани мазилки

Техниките на венециански мазилки се нуждаят от правилното им прилагане, и обикновено не са част от нещата, които може да свърши и местния водопроводчик. Отнема години, за да се натрупа опит за използване на тези техники на варови мазилки.
Ние разполагаме с нужните техника, знания и опит за да направим вашата венецианска мазилка качествена и красива.

Leave a Reply

Responsive Design and SEO WebForce.bg