0879 825 850
KM Style Shop

Декоративни бои – възможности и предимства

Декоративните стенни бои играят ключова роля в декора на дома и офиса.

За да разберем защо и как могат стенните бои да допринесат за декорацията на дома, първо трябва да знаем какво точно са тези бои. Декоративните бои са продължение на обикновените цветни бои, прилагани по стените. Те идват в безкрайни разновидности, текстури и покрития. Чрез използването им, можете да създадете модели, чертежи по ваш избор върху стените на дома си и да ги направите да изглеждат като от произведения на изкуството.

Как декоративните бои могат да помогнат?

Декоративните бои за стени са на разположение на пазара и просто трябва да запознаете нашите специалисти с картината, която сте си избрали. Ние можем да ви дадем и идеи как най-добре могат да бъдат използвани декоративни бои за да получите желания ефект върху вашите стени. Има няколко примера за облицовки, от които можете да избирате:

* Стенописи: Когато някакъв вид изкуство е пряко боядисан върху стените, за да се създаде определена атмосфера то е наречено стенопис. Така че, ако искате вашия хол да бъде във Викториански стил можете да получите такава картина с помощта на богати цветови комбинации по стените. Те изглеждат зашеметяващо дори по таваните.

* Тематични: Можем да използваме декоративни бои, за да постигнем израз на определена тема върху вашите стени. Ако искате да създадете атмосфера на хладно море в един от ъглите на вашия дом можем да постигнем идеалния фон използвайки боядисване на стените с гланцирано синьо или морско зелено. Блясъкът ще добави различна текстура и играейки с правилните комбинации за цвят на стената ще постигнем желаните от вас резултати.

С помощта на декоративни бои стените могат да променят не само външния вид, но и своето усещане. Разполагаме с голям избор от текстури, като каменна и селска мазилка и дори преге, което означава, че можете да се възползвате от декоративните стенни бои за да нарисуваме дърво и дори да заменим вашите плочки.

Стените на вашия дом вече няма да бъдат оставени да стоят ясни и изчистени, можете да ги включим в декорацията на дома ви и да направим вашите стени да изглеждат живи и прекрасни. Дали да използваме елегантен съвременен или ретро дизайн е само въпрос на избор на декоративни бои. Отминаха дните, когато всички мислеха, че само просторните жилища могат да бъдат украсени, дори една стая от апартамент може да бъде ослепителна ако са използвани правилните бои в балансирана комбинация от други елементи.

Можете да дадете на вашия дом различен, нов външен вид, с помощта на декоративни бои за стени, отлични цветови комбинации, цветови теми текстура, тематични модели и т.н. Декоративните бои правят вашия дом да изглежда творчески и приятно.

Comments are closed.

Responsive Design and SEO WebForce.bg