0879 825 850
KM Style Shop

За KM Style

Опитът, натрупан през годините, ни позволява да извършвам работата си качествено и разнообразно! Коректното ни отношение винаги е подпомагало нашата дейност. Познаването на пазара ни осигурява лекота при подбирането и изработката на уникални декорации в различен ценови диапазон. Съвместната работа с дизайнери и архитекти ни позволява да споделяме с Вас вижданията си относно избора на цветове и видовете декорация, както и синхронизиране на подходящата декоративна мазилка за Вас.

Камен Петров – Управител

Камен МитковВ сферата на декоративните покрития и интериорните мазилки съм от 2000г. Работил съм предимно с немски и италиански производители на бои и мазилки, прилагайки система за оцветяване на продукцията. След 2004г. се насочих изцяло към изработването на декоративни бои и мазилки, използвайки най-добрите продукти на водещите производители в бранша.

Телефон за връзка

Мтел: 0879 825 850

Ивайло Николов – Технически ръководител

Ивайло НиколовНа 30 г съм от град Вършец. С декоративните решения в интериорния дизайн се запознах в Италия, където специализирах година и половина. От там имам дипломи за специалист-апликатор от водещите в бранша италиански производители.
В България 6 години съм заемал длъжността мениджър строително-ремонтни дейности към БИГЛА 00Д. В работата си винаги съм давал приоритет на качеството и бързината на извършваната услуга. Знам, че за всеки проблем има решение и ако някъде Ви обясняват как нещо не може да бъде направено, обърнете се към нашия екип.

Дамян Петров – Художник

Дамян МитковАко живописните пролетни, есенни и зимни пейзажи са ваша страст, тук ще намерите богат избор от прекрасни произведения на изкуството сътворени от художника Дамян Петров. Картините са нарисувани с маслени бои върху ленено платно и всяка композиция е създадена с поглед към плътността на изображението и подробност към детайлите.

Ако искате да внесете уют и красота в дома или офиса или да направите неповторим подарък на скъп човек, с картините на Дамян Петров ще постигнете един незабравим ефект

Можете да разгледате всички налични онлайн картини за стена, които са подходящи както за вашата всекидневна или хол, така и за вашата спалня

Разгледайте всички картини в наличност

Responsive Design and SEO WebForce.bg